Home » Columns » Madonna van Gorlovka

Madonna van Gorlovka

Op een zonnige zomerdag in juli 2014 besloot een jonge moeder met haar dochter een wandeling te maken in het park. Niets wees erop dat hun leven deze dag zo abrupt en wreed zou eindigen. Het park van het in Oost-Oekraïne gelegen plaats Gorlovka werd op 27 juli gebombardeerd met veel burgerdoden tot gevolg, ongewapende inwoners waaronder vrouwen en kinderen.

De 23-jarige Kristina Zhuk en haar 10 maanden jonge dochter Kira, evenals tientallen andere mensen werden vol geraakt door de raketinslagen. Elke oorlog is het resultaat van misleiding en bedrog en het zijn NOOIT de weldenkende burgers, maar altijd de moordlustige oorlogsheksen en politieke idioten die oorlogen aanjagen en mogelijk maken door de NA-denkende burgers te MIS-leiden.

Kristina en haar dochter werden acht jaar geleden gedood door een bombardement van de Oekraïense regering gericht tegen de bewoners in het oosten van Oekraïne, waardoor in die acht jaar ruim 13.000 mensen stierven. Toen reageerde de media daar niet op om maar vooral niets negatiefs over de Oekraïense regering te zeggen maar nu er mensen sterven door het toedoen van Russische bommen hoor je dat de hele dag door in het nieuws. Op die manier worden wij in het westen (alweer) misleidt door de eenzijdige berichtgeving die bedoeld is om onze steun te krijgen voor een eventuele oorlog tegen Rusland. Door politici en media wordt keihard gelogen en zaken verdraaid en verzwegen. Dàt is de misleiding en het bedrog, noem man en paard, vertel en maak bekend, ook al maak je je daarmee misschien niet bij iedereen geliefd.

Leven en vrijheid mag ons – niemand niet en nooit, waar ook ter wereld – ontnomen worden. Wij hebben de plicht om anderen en onszelf te vrijwaren en beschermen tegen onheil, leugens, misleiding, bedrog, ellende en dood.. zeker en vooral de kinderen! Zij mogen en moeten altijd op ons kunnen rekenen! Denk niet NA, maar denk ZELF