Home » Columns » Geld verdienen, DOOD-gewoon!

Geld verdienen, DOOD-gewoon!

Oorlogswinstmakers

De Verenigde Staten van Amerika gingen pas op 6 april 1917 meevechten in de Grote Oorlog, de oorlog die later de Eerste Wereldoorlog genoemd is.  Maar, vanaf het begin ervan waren ze al op een andere manier actief.

Amerika leverde de geallieerde landen ontzettend veel oorlogspullen niet alleen wapens en munitie maar nog veel meer. Oorlogvoeren kost niet alleen ontzettend veel mensenlevens maar OOK ontzettend veel geld. Eigenlijk kun je wel zeggen dat het doodmaken van 1 mens veel geld oplevert en dat een liter mensenbloed net zo duur is als goud. Toen in 1914 de wereld in brand geschoten werd en mensen van alle landen tegen elkaar opgezet werden en de regeringen hun legers tegen elkaar lieten vechten maakten Amerikaanse bedrijven heel erg veel winst.

Toen Amerika in 1917 zelf mee ging vechten zorgde dat ervoor dat er in de rest van dat jaar alleen al 18.000 nieuwe Amerikaanse miljonairs geboren werden.

Fabrieken en banken verdienen enorme bedragen aan het doodmaken van mensen! Hier zie je hoe het oude spreekwoord ‘de en zijn dood is de ander zijn brood’ past.

Elke oorlog wordt expres gemaakt en veroorzaakt door mensen en groepen die geld en goud belangrijker vinden dan een mensenleven!