Home » Columns » Gretacide…

Gretacide…

Het rumoer om de Zweedse Greta lijkt begin oktober 2019 wat bedaard, een tiener die vanuit het niets en wereldwijd de publiciteit in gekatapulteerd is. Een welbespraakt kind, een meisje van 16, die door haar uitgesproken woorden en aan de haar gekoppelde boodschap op een spraakmakende manier van zich laat horen. Ongekende Podia staan haar ter beschikking om de wereld van de ondergang te redden, een kind van zestien! Ze roept de meest uiteenlopende reacties op, van uiterst positief tot extreem negatief.. “This is all wrong!”

Kort geleden verspreidde de media een foto van een aan een brug hangende pop met twee haarvlechtjes die deze tiener moest voorstellen, dit is een hele gevaarlijke ontwikkeling, “This is all wrong!”

Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg is een kind, met eigenschappen die haar bijzonder maken, eigenschappen die gebruikt en misbruikt worden, een kind waarvan de jeugd en kindertijd ontstolen wordt door een nietsontziende en machtige kliek die haar in de wereldmedia opvoert.

Kinderen in oorlog – Enfants voorop – Infanterie! Dit mag niet, dit kan niet, nooit!

Dit meisje is het kind van de rekening, een kindsterretje, welbewust misbruikt door dezelfde milieufascisten die aan de ene kant wereldwijd ECOCIDE plegen en tegelijkertijd het hele spectrum orkestreren: these, antithese, synthese.. “This is all wrong!”

Haal deze tiener direct van het podium en uit het voetlicht en richt de schijnwerpers op de smeerlappen die achter de gordijnen aan de touwen trekken! De organisaties die er in feite verantwoordelijk voor zijn dat deze tiener voor de leeuwen gegooid is en geslacht wordt en als pop met vlechtjes aan een brug bungelt. “This is all wrong!”, ZIJ ontstelen haar de jeugd, haar toekomst, haar leven, ZIJ plegen Gretacide…
(Foto: Shane Balkowitsch/USA)