Home » Columns » Oorlog, je wordt er in gelogen!

Oorlog, je wordt er in gelogen!

Ruzie

Elke Oorlog is het resultaat van misleiding en bedrog. Je wordt ALTIJD voor de gek gehouden! Neem bij voorbeeld de Eerste Wereldoorlog van 1914 tot 1918. Nadat Amerika aan deze oorlog actief ging meedoen werd het een Wereld-Oorlog.

Amerika gaat meedoen

Pas op 6 april 1917 gingen de Verenigde Staten van Amerika actief meedoen aan de Eerste Wereldoorlog. Dat was niet waar de Amerikaanse burgers zelf voor gekozen had, 95% wilde helemaal niet meedoen. In de presidentsverkiezingen van november 1916 gebruikte het verkiezingsteam van president Woodrow Wilson de leus “He kept us out of war”.

Toen in Europa in 1914 de oorlog begon waren de Amerikaanse burgers niet actief betrokken. Dat wilden ze ook blijven, meer dan de helft van alle Amerikaanse burgers kwam uit Duitsland en Oostenrijk en daarom ook kozen ze er voor om president Wilson nog een periode president te laten blijven, om Amerika buiten de oorlog te houden.

Toen Amerika wel mee ging doen waren de burgers daar fel tegen en gaven ze de schuld aan bankiers en grote bedrijven. Zestien jaar nadat die oorlog afgelopen was werd er een groot onderzoek gestart.

Banken en fabrieken wilden oorlog

Op 4 september 1934 begon een onderzoekscommissie onder voorzitterschap van Gerald Prentice Nye, de 42-jarige Republikeinse Senator uit North Dakota. De uitkomst van het onderzoek was precies zoals de burgers al gedacht hadden.

Het waren de fabrieken, maar veel meer nog de bankiers die ervoor gezorgd hadden dat Amerika bij de oorlog betrokken werd. Dat was toen zo, dat was later zo en is nu zo, het is niet veranderd. Oorlogen worden niet en nooit gevochten zoals later vertelt wordt, je wordt voorgelogen! Oorlogen worden altijd expres gemaakt om een kleine groep machtige en rijke mensen nog machtiger en rijker te maken!

Belangrijk

Om een oorlog te kunnen maken moeten de mensen elkaars vijanden worden en daarvoor is het belangrijk dat eeuwen oude bestaande maatschappelijke afspraken kapot gemaakt worden.

Het belangrijkste is de familieband, zorgen dat man en vrouw niet meer samenwerken maar elkaars vijanden worden. Man en vrouw worden eenlingen die geen eigen bezit meer hebben, geen eigen land, geen geboorterecht of erfenis. Het geloof moet ook uitgeroeid worden omdat daar nog een belangrijk spoor in terug te vinden is van oude goede wijsheid wat vroeger wereldwijd bekend was. Met het geloof wordt ook die waarheid uitgeroeid. Als laatste mag de geschiedenis niet meer gebruikt worden om er wat van te leren. Na elke oorlog wordt de geschiedenis zo opgeschreven als dat die het beste past.

Als je in de toekomst wilt kijken, moet je weten wat er vroeger echt gebeurd is.